Results 1 to 6 of 6

Thread: Traktor Pro range - Like it or not?

  1. #1

    Traktor Pro range - Like it or not?

    Just wanted a little feedback on what ppl think of the new traktor pro range, who has tried it, like the changes??? prefer the old one???


  2. #2
    hmm i guess i take this as, no one has upgraded or tried it, or i picked a bad time to post!

    haha us Aussies are all upside down arent we!

  3. #3
    AH.FM Addict 90degrees's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,622
    I'm still on 3 ( I think) but had a play with Pro.
    Like the sharper GUI and the crate flip thingy where you can add artwork or own pictures to the tracks.
    But wasn't playing long enough to notice other any differences although I'm sure NI has tuned a lot of things.
    As I'm using software just occasionally, either mobile or when playing around and getting into creative mode, I won't be upgrading anytime soon.

  4. #4
    you may be curious to know that if you already have 3, depending on when you purchased it, you are entitled to a fair discount on the upgrade, just incase you didnt know? not twisting your arm or anything mate ;)

  5. #5
    AH.FM Addict 90degrees's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,622
    Ta for the heads up but I like to be hands on, so unless I get a Xone 3D or 4D or Serato I'll stick to my CDJ setup, which I could run with timecoded CDs but having all in hardware never made it a viable option to me and the workflow.
    Having said that, I'm getting more into Ableton for djing, I like the option of "trimming the fat", like taking breakdowns out of tracks and stuff.
    Btw Live has just announced that they'll go into co-op with Serato.
    http://www.serato.com/news/id/2233
    Last edited by 90degrees; Dec 2nd, 2008 at 21:16. Reason: link added

  6. #6
    Quote Originally Posted by 90degrees View Post
    Ta for the heads up but I like to be hands on, so unless I get a Xone 3D or 4D or Serato I'll stick to my CDJ setup, which I could run with timecoded CDs but having all in hardware never made it a viable option to me and the workflow.
    Having said that, I'm getting more into Ableton for djing, I like the option of "trimming the fat", like taking breakdowns out of tracks and stuff.
    Btw Live has just announced that they'll go into co-op with Serato.
    Serato Audio Research - News - Serato and Ableton announce a creative partnership
    why would you care about serato when you have max 4 live?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Traktor controller
    By JTParker in forum Equipment
    Replies: 0
    Last Post: Nov 6th, 2009, 16:22
  2. 03-07-2009 M.I.D.O.R. - Full Range 009
    By Shows Bot in forum Regular Shows
    Replies: 107
    Last Post: Jul 6th, 2009, 08:17
  3. Traktor 3 - Playlist Order
    By Paul23wheeler in forum Help & Support | Feedback
    Replies: 0
    Last Post: Jul 5th, 2009, 16:00
  4. Help with Traktor 3
    By Exortius in forum Mellow Lounge
    Replies: 6
    Last Post: Apr 21st, 2008, 05:57
  5. Thoughts on Traktor Scratch VS Serato
    By lethalleigh in forum Equipment
    Replies: 10
    Last Post: Dec 5th, 2007, 18:56

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •