Results 1 to 13 of 13

Thread: AH.FM KEEPS STOPPING FOR NO REASON!!

  1. #1

    AH.FM KEEPS STOPPING FOR NO REASON!!

    Hi all,

    I have had this problem for a while now. I play the stream either through the flash player or media player on my pc and everytime it stops for no reason at random times. Then i have to press play again to start it back up. I have changed the buffer size in media player and still no luck.

    Anyone else got any other suggestions as to how i can keep a continuous stream with no interuptions??

    Thanks in advance.
    " Live For The Weekend "

  2. #2
    AHddicted! Dan's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    Male
    Location
    Canada
    Posts
    19,221
    Quote Originally Posted by main_legend View Post
    Hi all,

    I have had this problem for a while now. I play the stream either through the flash player or media player on my pc and everytime it stops for no reason at random times. Then i have to press play again to start it back up. I have changed the buffer size in media player and still no luck.

    Anyone else got any other suggestions as to how i can keep a continuous stream with no interuptions??

    Thanks in advance.
    Hi mate, are you using 192k or 96k? I dont see why it would stop, it should play continuous, you have a firewall? maybe its a antivirus? kaspersky?

    This is the first time i hear this, if anyone else has same issue please post it.
    Most listened to Trance Radio - AH.FM
    Love AH.FM? become today.

  3. #3
    I am using 192k, have 8mb broadband and i use norton anti-virus. Might see if i can add a rule to allow the player full access.

    Anyone else have this problem?
    " Live For The Weekend "

  4. #4
    AHddicted! Dan's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    Male
    Location
    Canada
    Posts
    19,221
    Yeah try to add media player full access, i know kaspersky blocks streaming ... I even saw antivirus software block stream after 10+ mins, just need to enable the streaming and it should be good

    let me know what happens mate.
    Most listened to Trance Radio - AH.FM
    Love AH.FM? become today.

  5. #5
    ♫♫♫♫♫♫♫♫♫ Become a supporter now
    SciLog1c's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    Male
    Location
    Russia
    Posts
    9,693
    This is the first time i hear this, if anyone else has same issue please post it.
    I've got the same issue during 1 year But music stops not so often

  6. #6
    AH Listener
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    Male
    Location
    Canada
    Posts
    19
    Ya it happens to me to, but for me its a buffer problem, when i start the radio i gotta let it buffer for maybe 1 min then it plays smoothly, no interruptions.

  7. #7
    SHOOP DA WOOP a'ndY's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Gender
    Male
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    4,494
    2 Mbit connection, but no problems

    Maybe also try another player, either foobar2000 or Winamp, might help
    a'ndY presents Timetravel on Afterhours.FM
    (every 4th wednesday of the month, 14-15 CET)

  8. #8
    Don't forgot to check any firewall expections in your router.

    I have never had any problems streaming AH.

    Also try using a different media player like Foobar2000

    And post your results in here.

    If anyone needs assitance. I can always give free support to

    anyone over Remote Asssitance. ;)

  9. #9
    ♫♫♫♫♫♫♫♫♫ Become a supporter now
    SciLog1c's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    Male
    Location
    Russia
    Posts
    9,693
    Also try using a different media player like Foobar2000
    I tried many players and also tried to turn off av \ firewalls, no effect.
    Dunno wtf, maybe its my i-net provider issues
    Or maybe I need to completely remove firewall, but I dont want to do it

  10. #10
    AHddicted! Dan's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    Male
    Location
    Canada
    Posts
    19,221
    try firewall port

    http://www.ah.fm/firewall192k.m3u its a russia server or netherlands...
    Most listened to Trance Radio - AH.FM
    Love AH.FM? become today.

  11. #11
    ♫♫♫♫♫♫♫♫♫ Become a supporter now
    SciLog1c's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    Male
    Location
    Russia
    Posts
    9,693
    Quote Originally Posted by Dan View Post
    try firewall port

    http://www.ah.fm/firewall192k.m3u its a russia server or netherlands...
    Tried already
    Btw, web-based player helps sometimes

  12. #12
    I think it's best to consult your ISP about your streaming problems

  13. #13
    ♫♫♫♫♫♫♫♫♫ Become a supporter now
    SciLog1c's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    Male
    Location
    Russia
    Posts
    9,693
    They said that it's not their problem, than means they lie or it's my problem
    Last edited by SciLog1c; Dec 1st, 2009 at 16:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Propellerhead REASON 4.0 Premium Edition DAW
    By grimmie in forum Equipment
    Replies: 0
    Last Post: Feb 16th, 2010, 10:35
  2. reason 4 techniques
    By khaledroshdy in forum Music Production
    Replies: 0
    Last Post: Jan 30th, 2010, 02:23
  3. Replies: 4
    Last Post: Jan 7th, 2009, 03:39
  4. Reason 3.04 Backup
    By Tylex in forum Music Production
    Replies: 0
    Last Post: Jun 3rd, 2008, 22:40
  5. Replies: 13
    Last Post: Mar 29th, 2007, 00:39

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •