Summer City - 14.08.2006 / Poznań (PL)
Line-up:
Ferry Corsten
Agnelli & Nelson
Ronald van Gelderen
Angelo Mike
Thorn
Michael C
Peter Pain
John Hetmond
Vision 84
Conrad Paja
więcej...
Summer City - 14.08.2006 / Poznań (PL)
Line-up:
Ferry Corsten
Agnelli & Nelson
Ronald van Gelderen
Angelo Mike
Thorn
Michael C
Peter Pain
John Hetmond
Vision 84
Conrad Paja
więcej...
Conrad Paja and Vision 84 <3
Szkoda że mnie tam nie będzie ;(
Vision 84 jak sie nie myle to house'owiec, ale Conrada Paji nie za bardzo kojarze. Coś chyba w cyberstacji grał, ale nie jestem pewien. Mógłbyś coś więcej napisać bo najprawdopodobniej się wybiore. Czekałem na Ferryego, a jak sie pojawił to głupio byłoby nie przybyć![]()
Nie wiem czy wolno mi tak reklamować ale jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o Conrad'ku Paja (Przemku) to polecam zaglądnąć na jego stronkę:
http://www.conradpaja.com/
Myśle, że nikt nie będzie miał za złe że wrzuciłem ją tutaj...zwłaszcza sam Przemek.
Pozdrawiam ;)
Dzięki bardzo za stronke, przejżałem i jestem już bogatszy o nowe informacje ;) Na stronce vitrance pojawiło się więcej szczegółów o Summer City, w tym info o wszystkich artystach ;)
Nie ma za co bert... trzeba sobie pomagać ;)
No jak Widać Conrad i może jest mało znany ogólnym kręgom słuchaczy muzyki trance ale...dla wtajemniczonych i znajomych już pokazał na co Go stać i wiem dobrze że zagra najlepiej jak potrafi na tej imprezie ;)
Co do Vision84 też nie mam zastrzeżeń.. poznałem chłopaków w chorzowskim Carlo na jednej z imprez trancowych i wiem że też dadzą z siebie wszystko. Co do reszty wykonawców to:
- na Temat Ferrego nie trzeba dużo pisać, poprostu bardzo lubie jego nuty i sposób grania,
- Agnelli & Nelson zapewne zagrają kilka swoich dobrych kawałków ale także i inne zapewne dobrze nam znane... mam nadzieje że będzie można usłyszeć coś mniej znanego.
- Angelo Mike zapewne zrobi nam niespodziankę, słysząc jego sety z Suntropolis czy z Mayday Polska mogę się spodziewać mocniejszego klimatu oraz zapewne jakiejś muzycznej niespodzianki w środku ;)
Co do reszty wykonawcó to muszę się przyznać że zbytnio nie rozglądałem się za ich dorobkiem muzycznym i mało są mi znani, a jeśli nawet to bardzo słabo.
No oczywiście Ferry bez komentarza, zagra pewnie jak zawsze bardzo fajniutko. Agnelli & Nelson słyszałem na Trance X-Plosion, ale moge ich jeszcze raz spokojnie posłuchać. Ronald van Gelderen też ciekawie się zapowiada, jak najbardziej pasuje to line-up'u. Podobnie zresztą jak Angelo - w ludowej spowodował mój uśmiech i rozkręcił mnie do tańczenia. Reszty też chętnie bym sobie posłuchał, bo wcale nie gorzsze nutki puszczają. Akurat słucham seciku Petera Pain'a Z Sound Empire ;)
Witam serdecznie ojcze dyrektorze ;)
Piwko koniecznie - ale czemu tylko jedno? hehe
Last edited by bert; Jun 4th, 2006 at 00:18.
musimy wiencej poloni tutaj jakos przyprowadzic)) pomuzcie
Originally Posted by BOMB@
John Hetmond - Znajomy mojego kolegi. Gral w Hali Ludowej 2 maja przed koncertem Armina ( nie bezposrednio przed, ale gral ) .. Na wortalu muzyki klubowej FTB byl o nim artykul, wiec jesli ktos ma ochote poczytac to tam to jest
... Pozdrawiam
![]()
Witam, Olu ;)
John Hetmond na Sound Empire grał jako pierwszy i niestety nie mialem okazji go usłyszeć. Jeśli się będzie tak rozwijał jak dotychczas to zapewne częściej grać będzie na eventach Essence Music.
oooo Ojciecja dalej czekam na dostep do FTP wiesz gdzie
hehe, ale tazke nie wiedzialem ze masz tam grac nie chwaliles sie nic
impreza wyglada obiecujaco moze sie tam zjawie hmmm
![]()
no jeśli tak dalej pójdzie to ojcie_c mnie przekona do tego przyjazdu na ten koncert....normalni nie chce żeby się wkurzył hahaha ;)
Last edited by BOMB@; Jun 21st, 2006 at 10:17.
jeszcze specjalnie źle nagra jak nie będziesz na malcie, więc nie radze nie przyjezdzaćTrzeba się wybrać, choć jeszcze beach party nas czeka 2 dni przed.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks