Przed setem Will'a Holland'a słyszałem jakąś panią mówiącą po polsku na temat playlistNigdy wczesniej jej nie slyszalem, ciekawe urozmaicenie ;)
Fajnie, że jest to w dużej części polskie radio :D
Przed setem Will'a Holland'a słyszałem jakąś panią mówiącą po polsku na temat playlistNigdy wczesniej jej nie slyszalem, ciekawe urozmaicenie ;)
Fajnie, że jest to w dużej części polskie radio :D
( ( ( d(•_•)b ) ) )
tak kolegorobie co moge, trzeba wiencej poloni tutaj
dwuj nowych polskich djeji bylo dodane ( Martin Maures i Vexilium )
Ale i tak tu gra wiencej polskich djeji
Underwater
N20
Adam Nickey
@lex
Mike Noir
Sebvantech
Revel
Lubie jak widze wiencej poloni na tej stronie.
Musimy pokazac swiatu, ze w Polsce nie mixuja tylko Kalwi & Remi... Prawdziwy trance jest tutaj popularny, lecz trzeba pomoc go wybicI takie radio jak to moze temu posluzyc
![]()
zgadzam sie czym nas wiecej tym lepiej : ] i powinno byc jak najwiecej polskich akcentow mam nadzieje ze to sie udaje zrobic naszemu szefowia ten polski glos to moja znajoma hehehe
![]()
Co z tym wspólnego ma Angello Mike?? Angello nie grał nigdy podczas imrpez z nitrusem i innymi transowcami :| pomyliłeś klimaty ;) To tak jakbyś powiedział ze housowcy zabieraja miejsce transowcom... jak dla mnie niepojęte ;)
Angelo trzeba przyznać dużo zrobił dla muzyki Trance w Polsce, choć gra ją stosunkowo niedawno. Zaczynał od detroit techno, potem był progressive z domieszkami techno a teraz to trancik. Człowiek ewoluuje całe życie.
Mike_Noir - pozdrów znajomą![]()
Ja Cie wspomagam na bieżąco :D
Jeszcze Wam tylko kobiety DJ'ki brakuje( uczę się, uczę się... ;p ) Bo coś tu za męsko, a należy pokazać, że kobiety także interesują się inną muzyką niż Paris Hilton, Kalwi i Remi czy jakieś inne polskie Dodo - "gwiazdy"
![]()
I cook...planets!
Hehe czekamy na kogoś takiego jak Lucca ale z Polski![]()
( ( ( d(•_•)b ) ) )
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks