sziasztok! az AfterHours.fm fórumának ebben a szekciójában írhattok nyugodtan az anyanyelveteken
jöhet mindenféle EDM-mel kapcsolatos téma, szóval rajta![]()
sziasztok! az AfterHours.fm fórumának ebben a szekciójában írhattok nyugodtan az anyanyelveteken
jöhet mindenféle EDM-mel kapcsolatos téma, szóval rajta![]()
Szeva Kowy! Msn-ről loptam a címecskét köszi!Innen le is lehet tölteni a zenéket v csak fm rádió?
az AfterHours.fm egy Trance/House rádió, de néha vannak linkek is azokhoz a szettekhez amik lemennek adásban
a mai Polonia Day is letölthető lesz, úgy néz ki
én feltöltöm TranceTrafficre és más torrent site-okra is hogy híre menjen
![]()
Hello k \o/\o/ y thanks for introducing me to After Hours
Mick
Örülök, hogy én is bekerültem a bűvös zenei körbe, remélem ami zenei irányzatot szeretek és csinálok az nektek is tetszik majd! <3
hello udv mindenkinek nagyon jo az oldal a zene meg egyenesen szupr itt van mege egy jo zenei oldalcsatok... trancetream fm
![]()
:santa: :canabis:
![]()
Last edited by Kowy; Jul 17th, 2007 at 18:41.
Sziasztok!!
Nagyon állat ez az oldal, nemrég találtam rá... Itt nyomatják a legjobb zenéket^^
eszméletlen ez a rádió, csak jó számok mennek, egész nap el lehetne hallgatni![]()
Sziasztok. Nem tudna valaki majd dobni egy linket ehhez a set-hez:
Under Sun - The Sounds Of Scandinavia 014
Sajnos én csak a végét hallottam.
Zsír kis oldal! Eszméletlen jó zenék mennek! :party: Néha nehéz elszakadnom a géptől!![]()
Hello Trance rajongók
Last edited by szavi; Mar 18th, 2007 at 00:28.
hello mindenki
lehet valahol track listát találni a müsorok mellé ? már egy csomó müsort felvettem de sajna több jó zenének nem tom a címét pediglen szívesen letölteném öket külön is
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks