Hy!
Nagyon király ez a zenei maraton, ami ezen a héten van!!!!
Várható, hogy egyszer magyarország is képviseltetni fogja magát?
Hy!
Nagyon király ez a zenei maraton, ami ezen a héten van!!!!
Várható, hogy egyszer magyarország is képviseltetni fogja magát?
Sziasztok!Én is ide keveredtem a Markus schulz mixre.Nagyon tuti mint mindig!![]()
![]()
:D na szevasztok
mi a helyzet?
Ma 16-17 között - Dave Dee - Mixing.hu Sessions on AfterHouse.FM!!!!!!!!!!
Dave Dee - 30-07-2008 Hungary in the Mix 003
Sziasztok!
Barangolásom során jutottam ide, és egy kellemes zenéhez társuló, színvonalasan szerkesztett oldalt találtam. Rendszeresen hallgatok igényes trance és progressive zenét, így remélhetőleg bővíthetem "fülharmóniámat"!
üdvözlégy mindenki :D
Sziasztok!![]()
Izé megjelöl kukucskál , csak csodálkozó ha akárki tud akárki -val a keresztnév domokos Magyarországon , nem persze hol a pihenés -ból családom él ott , de -a egy kicsi hely ott , ki tudja : d betű BTW , van nagy dob és bőgő , vagy dzsungel közösség ott? vagy mi van a többség -ból technokrata ez minden játszott / élvez ott?
Szomorú ha az én -m magyar van egy kicsi törött , -a egy igazi régóta óta ive mondott ez.
Last edited by Mosaic; Jul 12th, 2007 at 04:19.
hehe, nemsemmi magyartudás ^^^^
a torrent site-unk aktívan üzemel, javaslom hogy ha valamiröl lemaradtok vagy csak megtetszett 1 műsor akkor nyugodtan töltsétek le, teljesen legális a dolog...
most került fel a 72 órás pack, a szülinapi eventről![]()
http://torrents.ah.fm
Hay!Rendben van az oldal.Véletlen tévedtem ide,de nagyon jó a muzsikát hallottam rajta akárhányszor benéztem.Én mindenevő vagyok,"ami jó az jó"!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks